Imunitnímu systému bychom měli věnovat neustálou péči, obzvlášť pak na podzim, který s sebou nese vyšší riziko nákazy virovými infekcemi. Imunita potřebuje podporu. Na obranyschopnost má mimořádný vliv vitamín C, který snižuje schopnost virů pronikat tkáněmi a jeho dostatečná hladina v organismu zlepšuje aktivní schopnost bojovat s infekcí. Maximální vstřebatelnost vitamínu C zajistíme, pokud ho budeme přijímat v lipozomální formě.
Bioaktivní látky díky zapouzdření do lipozomů mají vysokou biologickou dostupnost a díky tomu zůstávají bioaktivní látky dlouho stabilní. Jedná se o jeden z nejmodernějších trendů zpracování. Lipozomy jsou transportní nano až mikro částice, které snižují degradaci vitamínu C v trávicím traktu, zpomalují jeho uvolňování a zvyšují jeho absorpci do organizmu člověka.
Pozor na „falešné“ lipozomy v některých přípravcích, kdy suchý práškový fosfolipid se smíchá s kyselinou askorbovou! Takové přípravky se můžou vyznačovat výrazně nižší cenou, protože se nejedná o náročné zpracování lipozomální technologií. Účinek takového přípravku se pak neliší od normálního vitamínu C.
Vitamínový nápoj EVERYDAY je tvořen více jak z 50% čekankovou vlákninou zvanou inulin. Inulin přechází v nezměněné formě do tlustého střeva, kde má prebiotický účinek. Prebiotika slouží jako strava pro mikroorganizmy, které jsou prospěšné našemu zdraví neboli probiotika. Speciální mikrobiální ekosystém v trávicím traktu se nazývá mikrobiom. Mikroorganizmy pomáhají trávit potravu, produkují látky potřebné pro lidský organizmus, rozkládají toxiny. Pomáhají také při léčbě některých onemocnění a mají i preventivní účinek.
Unikátní vitamínová směs EVERYDAY skvěle chutná díky lyofilizovaným šťávám především z ovoce granátového jablka, černého rybízu, višně, pomeranče, mučenky, černé mrkve, z plodu bezu a aceroly.
Lyofilizace představuje velmi šetrný proces sušení mrazem ve vakuu. Ovoce se nejprve vylisuje a poté se v tenké vrstvě hluboce zmrazí a nakonec pod nízkým tlakem vysuší přebytečná voda respektive led. Lyofilizované šťávy obsahují přirozeně a ve větším množství vitamíny, minerální látky, flavonoidy, antioxidanty, barviva i chutě než šťávy sušené teplem. Antioxidanty neutralizují volné radikály, které jsou příčinou řady civilizačních chorob, ale i stárnutí.
Netradiční černá mrkev prospívá zdraví. Černá mrkev se svými protizánětlivými účinky a antioxidačními schopnostmi zabraňuje chronickým onemocněním. Vyšší koncentrace antokyaninů přispívá prevenci proti vzniku a šíření rakovinných buněk.
Vybudujte si ochranný štít nejen proti virovým kapénkám posilováním vlastní imunity.
Chutná dětem.
Nyní akce BLACK FRIDAY na balíček 4+1!
Pouze do 17.11.2024
Tvůrcem jedinečného produktu EVERYDAY je VĚDEC & BIOTECHNOLOG Doc. Ing. Petr Kaštánek Ph.D., který vede řadu velkých státem podpořených grantových projektů. Díky jeho práci vznikla spousta nikátních patentů v oboru kosmetiky. Je expertem v oblasti využití unikátních přírodních bioaktivních látek z mikrořas a léčivých rostlin pro podporu zdraví a krásy. Za své aktivity získal ocenění VIZIONÁŘ ROKU.
„O konopí, CBD a endokanabinoidním systému s Mgr. Františkem Švejdou“ na YouTube